Bilde av Benjamin Stormdalshei

Benjamin Stormdalshei

Innehaver / Konsulent

Hei! Jeg er Benjamin Stormdalshei, eier av Arctic Circle Service. Jeg har bred erfaring med kvalitetsstyring og nettdesign, med fokus på PowerBI og Landax for kvalitetsstyring og WordPress for nettdesign. Jeg ser fram til å ta en prat med dere om deres neste prosjekt.

ERFARING

PROSJEKTLEDER

OPPLÆRINGSKONTORET NORD-HELGELAND

JUN 2020 - NÅVÆRENDE

Prosjektleder for prosjekt med mål om å etablere kvalitetssystem i hennhold til ISO 9001:2015 og lage administrative og GDPR rutiner.

KONSULENT

ARCTIC CIRCLE SERVICE

SEP 2017 - NÅVÆRENDE

Bygger nettsider i WordPress og rapporter i PowerBI, full leveranse fra begynnelse til slutt hvor jeg leder prosjektet hvis nødvendig. Leverer også tjenester for Landax hvor det er nødvendig.

SUPPORT

LANDAX AS

JAN 2020 - JUN 2020

På grunn av stor pågang i antall supportsaker i perioden jobbet jeg med å behandle innkommende supportsaker og ordrer i Landax Kundeportal. I denne perioden bygde jeg opp fullt funksjonelle PowerBI rapporter med data hentet fra Landax og SSB, og et fult prosjekt system for bygging av maskiner.

FRAUD ANALYTIKER

EVRY CARD SERVICES AS

SEP 2018 - JUN 2020

Jobbet som fraud analytiker for Fraud Prevention avdelingen hos tietoEVRY. 24/7 overvåkning av innkommende korttransaksjoner for banker i ti forskjellige land hvor det blir årlig tatt 100 000 fraud forsøk.

OPERATØR / PRAKTIKANT

LANDAX AS

NOV 2015 - JUL 2017

Jobbet i hovedsak med kundesupport, design av ikoner og bygging av nettside i WordPress. På grunn av min interesse i IT bygget jeg også opp nettverksløsning for Landax og en restaurant for bedre stabilitet og enklere feilsøking i hverdagen.

UTDANNING

NORD UNIVERSITET

Markedsføring, økonomi og ledelse

2017 - 2019

Årsstudium over to år på siden av jobb for å øke min kompetanse innenfor markedsføring og ledelse i hovedsak.

MOHEIA VGS.

Studiespesialisering

2013 - 2016

Valgfag: IT1 + IT2, Matte S1 + S2, Kjemi 1 og Internasjonal Engelsk 1

Programvare

KONTAKT